HSP1 300x199Dana, 20.ožujka 2021. u Slavonskom Brodu održana je sjednica Glavnog stana Hrvatske stranke prava na kojoj se raspravljalo o nadolazećim lokalnim izborima.


Okupljeni predsjednici županijskih organizacija iz cijele Hrvatske, među kojim i predsjednik popovačke Podružnice HSP-a odnosno Županijskog vijeća  SMŽ  Josip Mišković, predstavili su programe kao i način izlaska na izbore 16.svibnja 2021.
S obzirom na ono što se moglo čuti iz njihovih izlaganja evidentno je da će Hrvatska stranka prava na predstojećim izborima imati veliki broj kandidata za načelnike, gradonačelnike i župane kao i nositelje lista za općinska i gradska vijeća te za županijske skupštine.

Sve navedeno svjedoči ponovnom jačanju pravaštva i završetku projekta HSP DOM SVIH PRAVAŠA. Također je neupitno da će rad i djelovanje svih naših podružnica kao i županijskih organizacija biti prepoznat i vrednovan na lokalnim izborima te ćemo na taj način ponovno pokazati svoju političku snagu.Izbor Slavonskog Broda za sjednicu Glavnog stana nije slučajan jer se radi o gradu s dugom pravaškom tradicijom u kojem Hrvatska stranka prava uvijek postiže dobre rezultate.

Poruka ovog Glavnog stana članovima, simpatizerima i javnosti jest da je HSP spreman za izbore.

Nakon završetka službenog dijela sjednice izaslanstvo Hrvatske stranke prava predvođeno predsjednikom HSP-a Nikicom Augustinovićem te vodstvom Županijskog vijeća HSP-a Brodsko-posavske županije položilo je vijenac i zapalilo svijeće kod spomenika Uplakanoj djevojčici.