184280502 110748491175830 2532954955358493701 nNakon izbora gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika te članova Gradskog vijeća Grada Popovače provedenih 16. svibnja 2021., kandidat za gradonačelnika koalicije HSP-HSLS-DP Josip Mišković uputio je zahvalu biračima:

Zahvaljujem svim građanima Popovače koji su u nedjelju izašli na izbore, bez obzira kome su dali svoj glas. Posebno hvala upućujem sugrađanima koji su svoje povjerenje dali našem timu i time nam pokazali da prepoznajete naše dosadašnje rezultate, kao i one projekte koje želimo provesti u novom mandatu. Hvala svim vrijednim ljudima koji su osigurali poštene i čiste izbore.
Uz tri protukandidata za gradonačelnika, u prvom krugu smo osvojili najviše glasova – i to čak njih 2.360, odnosno više od 40%!
Ova prednost nam daje motivaciju za dalje, a sljedeća dva tjedna kampanju, kao i do sada, nastavljamo u afirmativnom tonu: nećemo se baviti protukandidatom, već budućnošću našeg Grada.
Ostvarili smo i odličan rezultat za Gradsko vijeće i sa odgovornim partnerima moći ćemo ostvariti sve zamišljene i pripremljene projekte za Popovaču i sva naša naselja.
Popovača nisam samo ja, Popovača smo svi mi. I zato moramo zajedno kreirati politiku izgradnje našeg Grada. U drugom krugu idemo dovršiti posao i idemo sigurno naprijed u nove važne projekte za naš grad i sve njegove stanovnike.

Vaš provjereni gradonačelnik

Josip Mišković