Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na mjestu stradanja u Gornjim Rajčićima kod Rajića na novljanskom području, danas je obilježena 18. obljetnica pogibije hrvatskog branitelja Željka Grgića iz Popovače.

Predstavnici Općine Popovača i Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, suborci, prijatelji  te članovi obitelji pokojnog Željka Grgića, pripadnika HOS-a, borbene grupe Cobra, okupili su se danas kod spomen mjesta u Gornjim Rajčićima gdje je tada 25-godišnji Željko dao svoj život za slobodu Hrvatske.
'Petnaesti put zaredom okupljamo se na ovom istom mjestu na dan pogibije našeg hrvatskog bojovnika, sina, brata, suborca i prijatelja Željka Grgića. Na današnji dan prije 18 godina na ovom je mjestu Željko svoj život položio braneći i oslobađajući našu Hrvatsku. Odajemo mu dužno poštovanje i vjerujem da ovo mjesto nikada neće biti zaboravljeno'- istaknuo je u svom obraćanju Josip Mišković, predsjednik podružnice HSP-a Popovača i načelnik Općine Popovača.


Kao i svake godine do sada, Željkova majka je i danas, unatoč svojim godinama i bolesti, došla na ovo mjesto i predvodila zajedničku molitvu za njegovu dušu.