hsp žv mNa izbornom zboru Hrvatske stranke prava Sisačko-moslavačke županije održanom krajem rujna u Popovači, a kojega je, sukladno Statutu HSP sazvao i vodio predsjednik Glavnog stana HSP Nikica Augustinović izabrano je čelništvo HSP u navedenoj županiji.

Zbor je otvorio predsjednik Glavnog stana HSP-a Nikica Augustinović koji je pozdravio sve nazočne i predstavio kandidate za članove tijela u županijskoj organizaciji HSP SMŽ. Tako je za predsjednika HSP SMŽ predložen i jednoglasno izabran Josip Mišković, dugogodišnji član HSP i gradonačelnik Popovače.
Josip Mišković također je i dopredsjednik HSP na nacionalnom nivou.

Za dopredsjednike ŽV HSP SMŽ izabrani su Đurđica Jurić i Nikola Badžek, dok će tajnik ŽV HSP SMŽ biti Anto Žilić, a rizničar Damir Vidaković.
U predsjedništvo ŽV HSP SMŽ izabrani su, kao članovi Ivica Ćosić i Mato Knežević.

U županijski nadzorni odbor izabrani su Drago Apalović, Marijan Hodalj i Josip Džaja, a u županijski časni sud Franjo Martinović, Davor Vuić i Zvonimir Baljak.

Uz predsjednika ŽV HSP SMŽ u Glavni stan HSP izabrana je Đurđica Jurić.

Svim nazočnima obratio se novoizabrani predsjednik ŽV HSP SMŽ predstavivši glavne smjernice budućeg rada te najavio da će kandidature i sve ostale radnje nužne za pripremu za predstojeći Sabor HSP odraditi na prvoj sljedećoj sjednici ŽV.

IMG 74eb575b749b6596fe00a6973b979401 V